Dark Entry
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Dark Entry

For The Love Of God

首頁Latest images搜尋會員註冊登入

賽後吹水區 請多d留言

向下 
+14
Wing
ix-man
Dog
Ricky Chan
roy
Wing(蛋)
keeper_0
灰熊
tony
kau
baldwinkam
kevin
月夢
18 posters
前往頁面 : 上一頁  1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 36 ... 40  下一步
發表人內容
baldwinkam

baldwinkam

文章數 : 624
注冊日期 : 2009-03-15

賽後吹水區 請多d留言 - 頁 32 Empty
發表主題: 回復: 賽後吹水區 請多d留言   賽後吹水區 請多d留言 - 頁 32 Icon_minitime周四 6月 16, 2011 4:03 pm

月夢 寫到:
食物安全中心抽驗發現,台灣生產的解渴誌沛力特電解運動飲品,含有塑化劑DBP含量達百萬分之零點九七,超過歐盟標準兩倍多,勒令進口商及零售商在明日起進行回收,及禁止出售,發言人說,市民每日飲用五分四瓶八百毫升的這種運動飲品,攝入DBP分量,將超出歐盟安全參考值,可能對人體健康構成風險。

仆街...原來係我飲開果支都唔知...仲有一支係手.咁飲唔飲好???
唔怪得近來踢得咁差啦...... Mad

係咪個樽有好大個「力」字嗰隻?嗰隻以前貪平成日飲 O_o
回頂端 向下
ix-man

ix-man

文章數 : 448
注冊日期 : 2009-03-20

發表主題: 回復: 賽後吹水區 請多d留言   賽後吹水區 請多d留言 - 頁 32 Icon_minitime周五 6月 17, 2011 11:00 am

月夢 寫到:
灰張允記7折..去到長沙灣果間原來係特賣場..無得用

..好在係元洲商場有間..竟然有世界盃決賽落場版..仲要減價..899減到539
諗住係最後一個陳列品..點知仲囉個新貨比我...不枉此行..

現在球會有4個波..另外兩個係.聰,ricky 到..下次踢完.個歐聯波..交比亞man帶..

咁每場都有足夠波可以練..尢其踢6點果d時段...約對手6點半先開波...咁用半個鐘來練波
響屋企望住個新波十幾日冇得踢都幾辛苦喎....
回頂端 向下
月夢
Admin
月夢

文章數 : 1123
注冊日期 : 2009-03-14

發表主題: 回復: 賽後吹水區 請多d留言   賽後吹水區 請多d留言 - 頁 32 Icon_minitime周五 6月 17, 2011 11:34 am

同睇4仔一樣,.....有得睇無得食.........

回頂端 向下
月夢
Admin
月夢

發表主題: 回復: 賽後吹水區 請多d留言   賽後吹水區 請多d留言 - 頁 32 Icon_minitime周五 6月 17, 2011 2:28 pm

daniel 是誰的朋友??
回頂端 向下
月夢
Admin
月夢

發表主題: 回復: 賽後吹水區 請多d留言   賽後吹水區 請多d留言 - 頁 32 Icon_minitime周六 6月 18, 2011 12:51 am

賽後吹水區 請多d留言 - 頁 32 Img_4910

繼輝哥開左間輝哥火鍋之後..阿甘又開間........踢波踢出新血路...
回頂端 向下
月夢
Admin
月夢

發表主題: 回復: 賽後吹水區 請多d留言   賽後吹水區 請多d留言 - 頁 32 Icon_minitime周六 6月 18, 2011 9:41 am

baldwinkam 寫到:
月夢 寫到:
食物安全中心抽驗發現,台灣生產的解渴誌沛力特電解運動飲品,含有塑化劑DBP含量達百萬分之零點九七,超過歐盟標準兩倍多,勒令進口商及零售商在明日起進行回收,及禁止出售,發言人說,市民每日飲用五分四瓶八百毫升的這種運動飲品,攝入DBP分量,將超出歐盟安全參考值,可能對人體健康構成風險。

仆街...原來係我飲開果支都唔知...仲有一支係手.咁飲唔飲好???

您唔係食呢隻麻???都係好大力......
賽後吹水區 請多d留言 - 頁 32 Banner10
回頂端 向下
灰熊

灰熊

文章數 : 201

發表主題: 回復: 賽後吹水區 請多d留言   賽後吹水區 請多d留言 - 頁 32 Icon_minitime周日 6月 19, 2011 9:35 pm

月夢 寫到:
Hei and my friend
回頂端 向下
灰熊

灰熊

文章數 : 201

發表主題: 回復: 賽後吹水區 請多d留言   賽後吹水區 請多d留言 - 頁 32 Icon_minitime周日 6月 19, 2011 9:41 pm

月夢 寫到:
baldwinkam 寫到:
月夢 寫到:

您唔係食呢隻麻???都係好大力......
賽後吹水區 請多d留言 - 頁 32 Banner10

唔怪得啞甘禁好腰力,原來食左蝦同大力仔
回頂端 向下
月夢
Admin
月夢

發表主題: 回復: 賽後吹水區 請多d留言   賽後吹水區 請多d留言 - 頁 32 Icon_minitime周一 6月 20, 2011 5:46 pm

灰熊 寫到:
月夢 寫到:
Hei and my friend

是來踢波嗎???

又打風....煩
回頂端 向下
Ricky Chan

文章數 : 233
注冊日期 : 2009-06-26

發表主題: 回復: 賽後吹水區 請多d留言   賽後吹水區 請多d留言 - 頁 32 Icon_minitime周一 6月 20, 2011 10:44 pm

星期日好似又話有雷暴喎... Mad Mad Mad
回頂端 向下
月夢
Admin
月夢

發表主題: 回復: 賽後吹水區 請多d留言   賽後吹水區 請多d留言 - 頁 32 Icon_minitime周二 6月 21, 2011 6:17 pm

夏雨唔緊要.唔好暴雨就得.......又封場...又無得踢.....狀態無哂....要問亞甘食幾粒大力仔先得呀..
回頂端 向下

文章數 : 115

發表主題: 回復: 賽後吹水區 請多d留言   賽後吹水區 請多d留言 - 頁 32 Icon_minitime周日 6月 26, 2011 12:32 am

唔知鋼龍有冇機會表現到呢招呢?

http://www.livdig.com/football-fans-world/c1045265.html

回頂端 向下
baldwinkam

baldwinkam

發表主題: 回復: 賽後吹水區 請多d留言   賽後吹水區 請多d留言 - 頁 32 Icon_minitime周日 6月 26, 2011 10:06 am

輝 寫到:
唔知鋼龍有冇機會表現到呢招呢?

http://www.livdig.com/football-fans-world/c1045265.html

咪咁衰啦輝哥,鋼籠係唔會俾人笠死嘅!
回頂端 向下
月夢
Admin
月夢

發表主題: 回復: 賽後吹水區 請多d留言   賽後吹水區 請多d留言 - 頁 32 Icon_minitime周日 6月 26, 2011 2:57 pm

佢係想有咁個腳頭....(過中圈都開香檳啦)
回頂端 向下
月夢
Admin
月夢

發表主題: 回復: 賽後吹水區 請多d留言   賽後吹水區 請多d留言 - 頁 32 Icon_minitime周一 6月 27, 2011 10:39 am

今場對手雖然是年輕人,但沒有年輕的優勢...反而身體抗衡差d....
不幸先失一球...其後由man追平..之後一直和局...完場前,良來一個秒殺....2:1完場...

7月24日 是練習課.請大家盡量抽時間出席...每人都練下控球,傅球.邊線出波..之類...
回頂端 向下
Wing(蛋)

Wing(蛋)

文章數 : 229
注冊日期 : 2009-03-16
年齡 : 44

發表主題: 回復: 賽後吹水區 請多d留言   賽後吹水區 請多d留言 - 頁 32 Icon_minitime周一 6月 27, 2011 12:28 pm

sorry, 琴晚食飯遲左, 成八點先食, 食完都差唔多十點, 所以來唔到
回頂端 向下
月夢
Admin
月夢

發表主題: 回復: 賽後吹水區 請多d留言   賽後吹水區 請多d留言 - 頁 32 Icon_minitime周一 6月 27, 2011 1:22 pm

下場踢到嗎?
回頂端 向下
Wing(蛋)

Wing(蛋)

文章數 : 229
注冊日期 : 2009-03-16
年齡 : 44

發表主題: 回復: 賽後吹水區 請多d留言   賽後吹水區 請多d留言 - 頁 32 Icon_minitime周二 6月 28, 2011 7:25 pm

而家一般運動OK, 但唔知踢唔踢到, 可以落場試下

下場要返大陸, 盡趕...都係唔好預我住
回頂端 向下
Ricky Chan

文章數 : 233
注冊日期 : 2009-06-26

發表主題: 回復: 賽後吹水區 請多d留言   賽後吹水區 請多d留言 - 頁 32 Icon_minitime周二 6月 28, 2011 11:46 pm

Wing(蛋) 寫到:
而家一般運動OK, 但唔知踢唔踢到, 可以落場試下

下場要返大陸, 盡趕...都係唔好預我住

返完大陸腳仔軟軟都係踢唔到波o架喇... XD
回頂端 向下
月夢
Admin
月夢

發表主題: 回復: 賽後吹水區 請多d留言   賽後吹水區 請多d留言 - 頁 32 Icon_minitime周日 7月 03, 2011 9:27 pm

今場波對手年輕...我們高波輸哂...亞甘又唔出現..
頭一節0:0 第二節0:2 第三節變陣打433 man 打中鋒..終於取得入球...用頭頂入...最終1:5
都有幾球做到d組織..
11人場踢唔慣...d波踢唔高...始終都係摩士主場好...
回頂端 向下
ix-man

ix-man

發表主題: 回復: 賽後吹水區 請多d留言   賽後吹水區 請多d留言 - 頁 32 Icon_minitime周日 7月 03, 2011 11:42 pm

月夢 寫到:
今場波對手年輕...我們高波輸哂...亞甘又唔出現..
頭一節0:0 第二節0:2 第三節變陣打433 man 打中鋒..終於取得入球...用頭頂入...最終1:5
都有幾球做到d組織..
11人場踢唔慣...d波踢唔高...始終都係摩士主場好...
踢細場可以唔駛點組織, 後場一腳斬過頭比我追就得, 今次踢11人場連斬過半場都有困難.....
回頂端 向下
月夢
Admin
月夢

發表主題: 回復: 賽後吹水區 請多d留言   賽後吹水區 請多d留言 - 頁 32 Icon_minitime周一 7月 04, 2011 12:12 am

開左角球3次...得一次斬得起......平時係摩士都唔會咁...
可能第一次係果個場踢...
加上狀態低迷..跑唔起....真係要操返起先得....

今場灰守得算唔錯 d外圍射門都可以擋到..唔係都唔只5球...比返個credit佢先...
回頂端 向下
ix-man

ix-man

發表主題: 回復: 賽後吹水區 請多d留言   賽後吹水區 請多d留言 - 頁 32 Icon_minitime周一 7月 04, 2011 1:52 pm

回頂端 向下
月夢
Admin
月夢

發表主題: 回復: 賽後吹水區 請多d留言   賽後吹水區 請多d留言 - 頁 32 Icon_minitime周一 7月 04, 2011 2:40 pm

我uk8.5啊....想我爆甲咩...以前果對puma ..都知佢係細d..所以買大半碼..uk9 .點知都係夾腳...踢一場痛一場...腳指尾同公..
痛左好q耐....以後都唔著puma...

買呢對不如買呢對..
賽後吹水區 請多d留言 - 頁 32 F245a3ce685ba9a82f175771cbbb1057

回頂端 向下
baldwinkam

baldwinkam

發表主題: 回復: 賽後吹水區 請多d留言   賽後吹水區 請多d留言 - 頁 32 Icon_minitime周一 7月 04, 2011 3:32 pm

若以今天為標準,一點鐘踼波會唔會死架?
回頂端 向下

賽後吹水區 請多d留言
回頂端 
32頁(共40頁)前往頁面 : 上一頁  1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 36 ... 40  下一步

這個論壇的權限:無法 在這個版面回復文章
Dark Entry :: Dark Entry Action :: 已踢完賽事-
前往: