Dark Entry
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Dark Entry

For The Love Of God

首頁Latest images搜尋會員註冊登入

賽後吹水區 請多d留言

向下 
+14
Wing
ix-man
Dog
Ricky Chan
roy
Wing(蛋)
keeper_0
灰熊
tony
kau
baldwinkam
kevin
月夢
18 posters
前往頁面 : 上一頁  1 ... 19 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40  下一步
發表人內容
月夢
Admin
月夢

文章數 : 1123
注冊日期 : 2009-03-14

賽後吹水區 請多d留言 - 頁 36 Empty
發表主題: 回復: 賽後吹水區 請多d留言   賽後吹水區 請多d留言 - 頁 36 Icon_minitime周日 9月 25, 2011 12:04 am

今場開入球大.....以夾唔開的人腳算係咁...
回頂端 向下
月夢
Admin
月夢

發表主題: 回復: 賽後吹水區 請多d留言   賽後吹水區 請多d留言 - 頁 36 Icon_minitime周五 9月 30, 2011 11:14 pm

回頂端 向下
baldwinkam

baldwinkam

文章數 : 624
注冊日期 : 2009-03-15

發表主題: 回復: 賽後吹水區 請多d留言   賽後吹水區 請多d留言 - 頁 36 Icon_minitime周六 10月 01, 2011 9:53 am

月夢 寫到:
11年走遍全世界 加拿大阿甘返家
http://hk.news.yahoo.com/11%E5%B9%B4%E8%B5%B0%E9%81%8D%E5%85%A8%E4%B8%96%E7%95%8C-%E5%8A%A0%E6%8B%BF%E5%A4%A7%E9%98%BF%E7%94%98%E8%BF%94%E5%AE%B6-072009900.html

唔怪得阿甘呢期唔得閒啦..

每年四千蚊就得?幾皮嘢港紙咋喎…
回頂端 向下
keeper_0

文章數 : 150

發表主題: 回復: 賽後吹水區 請多d留言   賽後吹水區 請多d留言 - 頁 36 Icon_minitime周六 10月 01, 2011 7:54 pm

揾到個賊仔未 Evil or Very Mad
回頂端 向下
月夢
Admin
月夢

發表主題: 回復: 賽後吹水區 請多d留言   賽後吹水區 請多d留言 - 頁 36 Icon_minitime周六 10月 01, 2011 8:54 pm

已發了pm給他

我想問您有沒有拿錯了我們隊友的褲子..內有銀包和電話..
當我隊友發現唔見了的時候..其他人都齊哂..只是您早走了...而打電話比您也熄了機..
請您回應下...因為已報案了....我相信您只是唔覺意拿錯...
但若您不歸回...我們只好將您的資料再給警方..我們有拍片的...
電腦ip也可以查的...
賽後吹水區 請多d留言 - 頁 36 Aa0010
只要將您的相片/短片發上網絡...見報也可以.
..本人不想攪大件事...希望您歸還..
見字回...

http://www.discuss.com.hk id
賽後吹水區 請多d留言 - 頁 36 Untitl13

現在停止新人加入.....請隊員見唔夠人出席..盡量抽空出席..衫褲財產,放入包內.
及放置在大家一齊....
回頂端 向下
baldwinkam

baldwinkam

發表主題: 回復: 賽後吹水區 請多d留言   賽後吹水區 請多d留言 - 頁 36 Icon_minitime周六 10月 01, 2011 9:49 pm

條友嚟到介紹叫咩名呀?
回頂端 向下
月夢
Admin
月夢

發表主題: 回復: 賽後吹水區 請多d留言   賽後吹水區 請多d留言 - 頁 36 Icon_minitime周六 10月 01, 2011 10:05 pm

ming 都唔知係埋真名...

如果佢2日都沒有回應...大家將佢d相和行為 放上fackbook...傳出去...一於推上yahoo頭版..
回頂端 向下
Ricky Chan

文章數 : 233
注冊日期 : 2009-06-26

發表主題: 回復: 賽後吹水區 請多d留言   賽後吹水區 請多d留言 - 頁 36 Icon_minitime周日 10月 02, 2011 1:40 am

條pk咁沙膽喺我哋地頭搵食!!! Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
回頂端 向下
hei

文章數 : 51
注冊日期 : 2010-12-17

發表主題: 回復: 賽後吹水區 請多d留言   賽後吹水區 請多d留言 - 頁 36 Icon_minitime周日 10月 02, 2011 2:13 am

感謝各位的幫忙....如果比我見到條粉腸...我實打到佢老娘都唔認得~
回頂端 向下
月夢
Admin
月夢

發表主題: 回復: 賽後吹水區 請多d留言   賽後吹水區 請多d留言 - 頁 36 Icon_minitime周日 10月 02, 2011 3:39 pm

一於張佢d惡行和相放上網....係facebook msn 討論區 傅出去
等佢地d家人和公司d人睇到...知道有個咁既仔...唔可以放過佢...
回頂端 向下
hei

文章數 : 51
注冊日期 : 2010-12-17

發表主題: 回復: 賽後吹水區 請多d留言   賽後吹水區 請多d留言 - 頁 36 Icon_minitime周日 10月 02, 2011 6:33 pm

個賊仔應該叫明禮牟...英文名wilson....讀緊IVE(CW)
回頂端 向下
月夢
Admin
月夢

發表主題: 回復: 賽後吹水區 請多d留言   賽後吹水區 請多d留言 - 頁 36 Icon_minitime周日 10月 02, 2011 7:50 pm

https://www.facebook.com/profile.php?id=793565388

咁一於登哂出去....所有人都知...
回頂端 向下
月夢
Admin
月夢

發表主題: 回復: 賽後吹水區 請多d留言   賽後吹水區 請多d留言 - 頁 36 Icon_minitime周日 10月 02, 2011 8:06 pm

http://www.discuss.com.hk/viewthread.php?tid=15576978&extra=page%3D1&frombbs=1

我已登出了...請大家用facebook msn 傳出去....
回頂端 向下
月夢
Admin
月夢

發表主題: 回復: 賽後吹水區 請多d留言   賽後吹水區 請多d留言 - 頁 36 Icon_minitime周日 10月 02, 2011 9:05 pm

hei 寫到:
個賊仔應該叫明禮牟...英文名wilson....讀緊IVE(CW)

佢兩個電話..加埋facebook 同d相...如果您有時間..試下.比去警方..睇下有無得搵佢出來...
警方夠膽死話唔夠說服力...要睇住佢偷先有說服力...如果睇到就即場打死佢啦..仲有得比佢得手...

人地果d...懷疑佢偷竊.都捉佢返來問話下啦.....點可以有哂資料都唔做野.
無相無資料就話唔做姐.......
回頂端 向下
baldwinkam

baldwinkam

發表主題: 回復: 賽後吹水區 請多d留言   賽後吹水區 請多d留言 - 頁 36 Icon_minitime周一 10月 03, 2011 1:39 am

月夢 寫到:
http://www.discuss.com.hk/viewthread.php?tid=15576978&extra=page%3D1&frombbs=1

我已登出了...請大家用facebook msn 傳出去....

畀人ban 咗?
回頂端 向下
月夢
Admin
月夢

發表主題: 回復: 賽後吹水區 請多d留言   賽後吹水區 請多d留言 - 頁 36 Icon_minitime周一 10月 03, 2011 1:41 am

果度d人係咁架啦....小圈子...口講言論自由..反共.....自己仲黑暗過乜
回頂端 向下
月夢
Admin
月夢

發表主題: 回復: 賽後吹水區 請多d留言   賽後吹水區 請多d留言 - 頁 36 Icon_minitime周一 10月 03, 2011 8:38 am

http://www.discuss.com.hk/viewthread.php?tid=15577016&extra=page%3D1

貼係呢區....小好多人睇到......

靠大家用msn 和facebook中 朋友傳播出去....
回頂端 向下
Wing(蛋)

Wing(蛋)

文章數 : 229
注冊日期 : 2009-03-16
年齡 : 44

發表主題: 回復: 賽後吹水區 請多d留言   賽後吹水區 請多d留言 - 頁 36 Icon_minitime周一 10月 03, 2011 1:49 pm

月夢 寫到:
已發了pm給他

我想問您有沒有拿錯了我們隊友的褲子..內有銀包和電話..
當我隊友發現唔見了的時候..其他人都齊哂..只是您早走了...而打電話比您也熄了機..
請您回應下...因為已報案了....我相信您只是唔覺意拿錯...
但若您不歸回...我們只好將您的資料再給警方..我們有拍片的...
電腦ip也可以查的...
賽後吹水區 請多d留言 - 頁 36 Aa0010
只要將您的相片/短片發上網絡...見報也可以.
..本人不想攪大件事...希望您歸還..
見字回...

http://www.discuss.com.hk id
賽後吹水區 請多d留言 - 頁 36 Untitl13

現在停止新人加入.....請隊員見唔夠人出席..盡量抽空出席..衫褲財產,放入包內.
及放置在大家一齊....

嘩~! 乜咁大件事???? 中招了??
回頂端 向下
月夢
Admin
月夢

發表主題: 回復: 賽後吹水區 請多d留言   賽後吹水區 請多d留言 - 頁 36 Icon_minitime周一 10月 03, 2011 2:25 pm

大件事.....一於yahoo要上頭版....
我已在他facebook中發了連結他的朋友..(數個.)
請大家也在facebook msn 留言 這連結
http://www.discuss.com.hk/viewthread.php?tid=15577016&extra=page%3D1

他原來之前也有偷野....可惜受害者沒有發表出來....
之前搵果d新人..我都會找尋佢地d id 電郵.和post .睇下有絛古怪...

如果之前受害者有post...事情可能會不一樣...
回頂端 向下
ix-man

ix-man

文章數 : 448
注冊日期 : 2009-03-20

發表主題: 回復: 賽後吹水區 請多d留言   賽後吹水區 請多d留言 - 頁 36 Icon_minitime周四 10月 06, 2011 11:38 am

hei 寫到:
去學校搵佢啦......
回頂端 向下
月夢
Admin
月夢

發表主題: 回復: 賽後吹水區 請多d留言   賽後吹水區 請多d留言 - 頁 36 Icon_minitime周四 10月 06, 2011 12:28 pm

呢個鼠輩....做唔到張志強大賊..但學下呢位人兄丫..
http://hk.news.yahoo.com/video/topstory-19458512/title-26769090.html
偷鐵賊 膽敢偷警察靶場銅片

我一定唱足佢一世....
回頂端 向下
baldwinkam

baldwinkam

發表主題: 回復: 賽後吹水區 請多d留言   賽後吹水區 請多d留言 - 頁 36 Icon_minitime周一 10月 10, 2011 1:45 pm

見到條友叫魯尼整腳佢嘆吓~~

賽後吹水區 請多d留言 - 頁 36 Rooney_1532427i
回頂端 向下
月夢
Admin
月夢

發表主題: 回復: 賽後吹水區 請多d留言   賽後吹水區 請多d留言 - 頁 36 Icon_minitime周一 10月 10, 2011 2:00 pm

baldwinkam 寫到:
見到條友叫魯尼整腳佢嘆吓~~

賽後吹水區 請多d留言 - 頁 36 Rooney_1532427i

魯尼紅牌今晚要停賽嗎 Question
回頂端 向下
baldwinkam

baldwinkam

發表主題: 回復: 賽後吹水區 請多d留言   賽後吹水區 請多d留言 - 頁 36 Icon_minitime周一 10月 10, 2011 3:08 pm

今晚應該停賽了… Crying or Very sad
回頂端 向下
月夢
Admin
月夢

發表主題: 回復: 賽後吹水區 請多d留言   賽後吹水區 請多d留言 - 頁 36 Icon_minitime周三 10月 12, 2011 7:44 pm

秋天都咁多風雨.... Mad
2012不遠了...........
回頂端 向下

賽後吹水區 請多d留言
回頂端 
36頁(共40頁)前往頁面 : 上一頁  1 ... 19 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40  下一步

這個論壇的權限:無法 在這個版面回復文章
Dark Entry :: Dark Entry Action :: 已踢完賽事-
前往: