Dark Entry
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Dark Entry

For The Love Of God

首頁Latest images搜尋會員註冊登入

賽後吹水區 請多d留言

向下 
+14
Wing
ix-man
Dog
Ricky Chan
roy
Wing(蛋)
keeper_0
灰熊
tony
kau
baldwinkam
kevin
月夢
18 posters
前往頁面 : 上一頁  1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 35 ... 40  下一步
發表人內容
Ricky Chan

文章數 : 233
注冊日期 : 2009-06-26

賽後吹水區 請多d留言 - 頁 31 Empty
發表主題: 回復: 賽後吹水區 請多d留言   賽後吹水區 請多d留言 - 頁 31 Icon_minitime周二 五月 10, 2011 11:20 pm

原來我咁耐冇入波kar lar, 睇黎我要再努力d喇.

不過其實入到波與否都唔係最緊要, 因為我比較喜歡做舖橋搭路嘅工作多d, 所以可以助攻多d比隊友入波我都好enjoy kar!!!!!! Smile
回頂端 向下
baldwinkam

baldwinkam

文章數 : 624
注冊日期 : 2009-03-15

發表主題: 回復: 賽後吹水區 請多d留言   賽後吹水區 請多d留言 - 頁 31 Icon_minitime周三 五月 11, 2011 12:38 am

其實 Ricky 適合墜後少少…
回頂端 向下
Ricky Chan

發表主題: 回復: 賽後吹水區 請多d留言   賽後吹水區 請多d留言 - 頁 31 Icon_minitime周三 五月 11, 2011 1:02 am

今日都幾好彩, 射親都中, 不過都要thanks隊長& otto 嘅助攻...

另外今場波不得不提嘅係鋼龍嘅神勇表現, 全場高飛低撲, 場邊個阿伯都話佢勁呀!!!
回頂端 向下
月夢
Admin
月夢

文章數 : 1123
注冊日期 : 2009-03-14

發表主題: 回復: 賽後吹水區 請多d留言   賽後吹水區 請多d留言 - 頁 31 Icon_minitime周三 五月 11, 2011 11:43 am

baldwinkam 寫到:
其實 Ricky 適合墜後少少…

最墜後咪後左右閘囉.........

其實早d報名..準時出席.都唔係好難的事....外面d球隊..可以在網上討論區看到..
人地都好快報定名...甚至往後的賽程...有會規遵守...

我們球隊已很放鬆...遲到放飛機..都無問題...
大家踢波...歡樂個半小時...無謂定咁定規條....但大家都成年人..應該要有責任感...自律..珍惜現在可以一起踢球...
回頂端 向下
baldwinkam

baldwinkam

發表主題: 回復: 賽後吹水區 請多d留言   賽後吹水區 請多d留言 - 頁 31 Icon_minitime周三 五月 11, 2011 11:45 am

咁又唔洗墜到閘咁後,我意思話打中場好過打最前啫…
回頂端 向下
ix-man

ix-man

文章數 : 448
注冊日期 : 2009-03-20

發表主題: 回復: 賽後吹水區 請多d留言   賽後吹水區 請多d留言 - 頁 31 Icon_minitime周三 五月 11, 2011 2:01 pm

咁又唔洗墜到閘咁後,我意思話打中場好過打最前啫…
佢尋日就係打左中場都入兩球先至勁嘛....助攻助守都見佢架....
回頂端 向下
月夢
Admin
月夢

發表主題: 回復: 賽後吹水區 請多d留言   賽後吹水區 請多d留言 - 頁 31 Icon_minitime周三 五月 11, 2011 2:06 pm

佢現在打左翼麻...您話最墜後d咪閘囉..

買返支防曬噴霧 帶埋傘.跑馬地無野姐頭的.....

熱烈慶祝輝哥回歸球壇
賽後吹水區 請多d留言 - 頁 31 Im-bac10
回頂端 向下
月夢
Admin
月夢

發表主題: 回復: 賽後吹水區 請多d留言   賽後吹水區 請多d留言 - 頁 31 Icon_minitime周一 五月 16, 2011 10:42 am

開波初段打得好差,,比人入左兩粒..之後好返d和平2:2...仲可以返超3:2
個勢上返來.點知比個謝拉甘 自殺式回傳..比人凹龍....又平手...
robert 帽子戲法 .射成4:3 諗住可以保持戰果...可惜後面解圍唔夠果斷...又比人追平....
踢大場..係後面最好一腳向前清左先....我們唔係技術好..可以學其他人控球帶出叢圍...簡單d...下場要注重一腳解圍...
回頂端 向下
baldwinkam

baldwinkam

發表主題: 回復: 賽後吹水區 請多d留言   賽後吹水區 請多d留言 - 頁 31 Icon_minitime周一 五月 16, 2011 12:31 pm

知道了,下場會改善,後防會踼得簡單啲。

不過檢討都係留番第日大家冷靜返啲先檢討好啲,即場打完大家都攰,又或者已經踼得唔好而「mung mung 地」,都唔慌會聽得入耳…
回頂端 向下
月夢
Admin
月夢

發表主題: 回復: 賽後吹水區 請多d留言   賽後吹水區 請多d留言 - 頁 31 Icon_minitime周一 五月 16, 2011 7:14 pm

鋼門勞氣都係投入隊波...大家係球場上都要有 I love you
回頂端 向下
baldwinkam

baldwinkam

發表主題: 回復: 賽後吹水區 請多d留言   賽後吹水區 請多d留言 - 頁 31 Icon_minitime周一 五月 16, 2011 8:09 pm

明白的,昨天大家都已經盡了力喇。
回頂端 向下
月夢
Admin
月夢

發表主題: 回復: 賽後吹水區 請多d留言   賽後吹水區 請多d留言 - 頁 31 Icon_minitime周三 五月 18, 2011 5:31 pm

聰..喬..果d 去左邊??
問下大鼻 果d 星期日踢唔踢...
回頂端 向下
月夢
Admin
月夢

發表主題: 回復: 賽後吹水區 請多d留言   賽後吹水區 請多d留言 - 頁 31 Icon_minitime周日 五月 22, 2011 11:47 pm

一場雨 就變左21日 無踢過波.....
回頂端 向下
baldwinkam

baldwinkam

發表主題: 回復: 賽後吹水區 請多d留言   賽後吹水區 請多d留言 - 頁 31 Icon_minitime周一 五月 23, 2011 6:18 pm

仲要基本上下午冇落過雨……

六月五和十二我都唔踼得,各位加油了!!
回頂端 向下
Ricky Chan

發表主題: 回復: 賽後吹水區 請多d留言   賽後吹水區 請多d留言 - 頁 31 Icon_minitime周一 五月 23, 2011 8:39 pm

仲要基本上下午冇落過雨……

六月五和十二我都唔踼得,各位加油了!!

吓......!!! affraid Mad affraid
回頂端 向下
Wing(蛋)

Wing(蛋)

文章數 : 229
注冊日期 : 2009-03-16
年齡 : 44

發表主題: 回復: 賽後吹水區 請多d留言   賽後吹水區 請多d留言 - 頁 31 Icon_minitime周二 五月 24, 2011 6:58 pm

月夢 寫到:
一場雨 就變左21日 無踢過波.....

放心啦, 聽日一定會好天既~!
回頂端 向下
月夢
Admin
月夢

發表主題: 回復: 賽後吹水區 請多d留言   賽後吹水區 請多d留言 - 頁 31 Icon_minitime周日 五月 29, 2011 2:01 pm

今年又係美c既世界....f50 又係各聯賽入波最多的鞋...勁
賽後吹水區 請多d留言 - 頁 31 Champs-Final-Messi-Boots-Img1
回頂端 向下
baldwinkam

baldwinkam

發表主題: 回復: 賽後吹水區 請多d留言   賽後吹水區 請多d留言 - 頁 31 Icon_minitime周日 五月 29, 2011 10:51 pm

隊長幾時入番對?
回頂端 向下
Wing(蛋)

Wing(蛋)

文章數 : 229
注冊日期 : 2009-03-16
年齡 : 44

發表主題: 回復: 賽後吹水區 請多d留言   賽後吹水區 請多d留言 - 頁 31 Icon_minitime周一 五月 30, 2011 11:29 am

技術性擊倒, 無話可說....今次球証偏幫曼聯都無用
回頂端 向下
月夢
Admin
月夢

發表主題: 回復: 賽後吹水區 請多d留言   賽後吹水區 請多d留言 - 頁 31 Icon_minitime周一 五月 30, 2011 3:34 pm

隊長幾時入番對?

下代會結合miCoach 功能..可以知道跑左幾多里..速度之類.......
回頂端 向下
ix-man

ix-man

文章數 : 448
注冊日期 : 2009-03-20

發表主題: 回復: 賽後吹水區 請多d留言   賽後吹水區 請多d留言 - 頁 31 Icon_minitime周一 6月 13, 2011 2:10 pm

尋晚失果四球波都好唔抵, 又有好多埋門都把握唔倒, 尾段成隊波顯得鬥志十足, 但人數不足引致體力不繼, 最後能夠咬緊牙關破蛋都算有交代囉~~~

對手踢法硬朗但唔茅, 有頭有腳, 係我地學習既好榜樣.
回頂端 向下
月夢
Admin
月夢

發表主題: 回復: 賽後吹水區 請多d留言   賽後吹水區 請多d留言 - 頁 31 Icon_minitime周一 6月 13, 2011 3:41 pm

上半場..1比0 果時都係55波....如果我們唔係犯錯多應該唔使失咁多....
第一個我射波...到起腳一刻..突然諗後面會唔會出腳呢..如果佢出腳我咪斷囉....就咁射失左...
下次大家提下場...如果未有人來防..可以講可以慢d處理...
老毛病..控波...面對面傳波都可以傳比對方..要買個gps...

7月睇都搵唔搵到櫻桃街閉門練車......
回頂端 向下
月夢
Admin
月夢

發表主題: 回復: 賽後吹水區 請多d留言   賽後吹水區 請多d留言 - 頁 31 Icon_minitime周一 6月 13, 2011 10:12 pm

灰張允記7折..去到長沙灣果間原來係特賣場..無得用

賽後吹水區 請多d留言 - 頁 31 20110610

..好在係元洲商場有間..竟然有世界盃決賽落場版..仲要減價..899減到539
諗住係最後一個陳列品..點知仲囉個新貨比我...不枉此行..
賽後吹水區 請多d留言 - 頁 31 Img_4810
賽後吹水區 請多d留言 - 頁 31 Img_4811

現在球會有4個波..另外兩個係.聰,ricky 到..下次踢完.個歐聯波..交比亞man帶..

咁每場都有足夠波可以練..尢其踢6點果d時段...約對手6點半先開波...咁用半個鐘來練波
回頂端 向下
月夢
Admin
月夢

發表主題: 回復: 賽後吹水區 請多d留言   賽後吹水區 請多d留言 - 頁 31 Icon_minitime周一 6月 13, 2011 10:28 pm

食物安全中心抽驗發現,台灣生產的解渴誌沛力特電解運動飲品,含有塑化劑DBP含量達百萬分之零點九七,超過歐盟標準兩倍多,勒令進口商及零售商在明日起進行回收,及禁止出售,發言人說,市民每日飲用五分四瓶八百毫升的這種運動飲品,攝入DBP分量,將超出歐盟安全參考值,可能對人體健康構成風險。

仆街...原來係我飲開果支都唔知...仲有一支係手.咁飲唔飲好???
唔怪得近來踢得咁差啦...... Mad
回頂端 向下
Ricky Chan

發表主題: 回復: 賽後吹水區 請多d留言   賽後吹水區 請多d留言 - 頁 31 Icon_minitime周二 6月 14, 2011 7:55 pm

月夢 寫到:
灰張允記7折..去到長沙灣果間原來係特賣場..無得用

..好在係元洲商場有間..竟然有世界盃決賽落場版..仲要減價..899減到539
諗住係最後一個陳列品..點知仲囉個新貨比我...不枉此行..
賽後吹水區 請多d留言 - 頁 31 Img_4810
賽後吹水區 請多d留言 - 頁 31 Img_4811

現在球會有4個波..另外兩個係.聰,ricky 到..下次踢完.個歐聯波..交比亞man帶..

咁每場都有足夠波可以練..尢其踢6點果d時段...約對手6點半先開波...咁用半個鐘來練波

好嘢, 下場波有新波踢囉...
回頂端 向下

賽後吹水區 請多d留言
回頂端 
31頁(共40頁)前往頁面 : 上一頁  1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 35 ... 40  下一步

這個論壇的權限:無法 在這個版面回復文章
Dark Entry :: Dark Entry Action :: 已踢完賽事-
前往: